facebook tracking

Sak om Smart Media i MN24.no

202011 mn24 - smart media.png

Næringslivsavisen mn24.no har laget en sak om Smart Media.

Saken fokuserer blant annet på vår reise fra å være en nettsideleverandør, til å bli et fullverdig digitalbyrå. Dette har vært et viktig fokus for oss de siste årene. I mange år har vi stort sett utviklet nettsider i WordPress, og vi har over 700 aktive nettsider som vi drifter. Nå bygger vi nettløsninger på mange ulike plattformer. Enkle nettsider kan kanskje løses i WordPress, mens større kunder gjerne sverger til norskutviklede Enonic. Mange av utviklerne bruker stadig mer tid på React og GraphQL, og vi ønsker å bruke moderne, framtidsrettede teknologier.

I 2019 ble Smart Media Hubspot partner. Det betyr at vi kan tilby CRM løsning og markedsføringsplattformer som også snakker med supportsystemene dine.

Kundeprosessene våre starter nå med bedre innsiktsfaser, designsprinter eller ulike former for kartlegging av behov/målgruppe. Her utvikler, tester vi og justerer metodene fortløpende.

Designerne jobber i mye større grad med UX, og deltar på sprinter og workshoper sammen med fasilitator/rådgiver og kunden.

Sammen med vårt søsterselskap Camerat bidrar vi mer på innholdsproduksjon, enten med egne ansatte eller i samarbeid med andre. Derfor har vi også fått rigget oss med eget podcaststudio og ny redigeringssuite for filmgjengen.

Link til hele saken (ligger åpent): https://bit.ly/371l2qp

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor