facebook tracking

Smart Media vokser og lyser ut fem nye stillinger

SmartMedia_Workshop new_25.png

Ønsker du å bli en del av et sterkt fagmiljø og et digitalbyrå med vekstplaner? Sammen med vårt søsterselskap Camerat og morselskapet Smart Media er vi 40 mennesker som jobber med salg, rådgivning, design, utvikling, markedsføring og innholdsproduksjon. Vi har nye, moderne lokaler på InnoCamp, en innovasjonscampus i Steinkjer hvor vi er samlokalisert med over 30 virksomheter og Nord universitet.

Hos oss jobber vi i åpent kontorlandskap, med tilgang på cellekontorer og prosjektrom. Vi har fleksible løsninger knyttet til hjemmekontor og er selvfølgelig heldigitale. På InnoCamp har vi kantine og mange fellesrom, men vi har også egen kaffekrok og kjøkken med mulighet for å lage mat selv.

Mange av oss er småbarnsforeldre, så vi vet hvordan livet kan være med en logistikk som skal fungere og at livet består av både store og små opp- og nedturer. Ved å snakke sammen finner vi stort sett gode løsninger på det meste. En rutinert HR sjef kan være en fin person for deg å snakke med hvis noe oppstår. Skal du kjøpe deg hus, bil eller bare trenger litt ekstra økonomisk rådgivning kan det være greit å vite at vi har en egen kontaktperson hos vår bankforbindelse.

Vi tror veldig på å tilpasse oppgaver og stillinger til den riktige kandidaten, derfor håper vi at du tar kontakt hvis du har lyst til å jobbe sammen med oss. Her er en pekepinn på hvor behovet og ønskene våre er størst akkurat nå:

Rådgiver/forretningsutvikler

Alle prosjekter hos oss starter med en innsiktsfase. Det betyr at vi graver i hvilke ambisjoner, mål og verdier kundene våre har. Skal vi hjelpe kundene med vekst, må vi forstå både forretningsidé og forretningsmodell. Vi har en egen strategigruppe der rådgivere, forretningsutviklere og markedsførere deler kompetanse rundt fasilitering av workshoper og designsprinter. Til denne gruppen søker vi en rådgiver/forretningsutvikler. Vi ønsker oss gjerne en person med kompetanse og erfaring på CRM. Vi er Hubspot-partner og det er viktig at du som rådgiver er/blir godt kjent med denne løsningen.

UX-designer

I workshoper og kundeprosjekter er det viktig hvordan flyten i brukerreisen er. Når vi sitter sammen med kundene og tegner opp løsninger har vi gjerne med oss en UX-designer som lager en prototype på hvordan løsningen kan fungere. Denne brukertester vi mot aktuelle kunder som er i den definerte målgruppen. På grunn av økt oppdragsmengde og videre satsing søker vi nå UX-designer til slike oppdrag. 

Utviklere og tech-lead

Vi har levert nettsider siden oppstarten i 2005, men det er stor forskjell på hva vi gjorde de første årene og det vi nå jobber med. Med økende mengde store webprosjekter og digitaliseringsprosesser for våre kunder, trenger vi nå trenger vi flere utviklere. Vi søker etter personer som liker å jobbe med react og react native. Vi er på utkikk etter personer som har erfaring med GraphQL, eller ønsker å lære seg dette og andre moderne teknologier. Hos oss skjer mye fort, og vi har kompetanse- og utviklingsløp for de som er sultne og ønsker å videreutvikle seg. Vi søker både etter frontend-utviklere og senior front- og backendutviklere.

Prosjektleder

For å ha kontroll på alle prosjekter, er vi avhengig av gode prosjektledere. Som prosjektleder i Smart Media skal man ha kontroll på milepæler og fremdriftsplan, vite at både kunde og alle på teamet vårt er kjent med detaljene i prosjektet, og eventuelle avvik. Man håndterer prosjektøkonomi og oppdaterer kunde på bruk av tildelt ramme, samt håndterer avvik hvis det skulle oppstå. Som prosjektleder er det viktig at man er en lagspiller som både bidrar til å finne løsninger, samtidig som man sier klart ifra hvis det er behov. 

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis man som prosjektleder har teknisk forståelse, erfaring innen kode, oppfølging av nettsider, markedsføringsbakgrunn eller har jobbet med nettbutikk. Vi søker nå etter en prosjektleder.

Føler du ikke at noen av disse passer kan du gjerne sende oss en åpen søknad.

Vi ser fram til å høre fra deg.

 

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor